Over mij

Marsha Plevier - Kremer

Mijn vriendinnen en klanten noemen me Miss Rocky Road Fudge, maar thuis noemen ze me Marsha of mama. Samen met mijn team creëer ik de gevaarlijk lekkere Rocky Road Fudge en ik vind het heerlijk om met nieuwe smaken te experimenteren. Naast de productie van de bestellingen, die altijd vers worden gemaakt, organiseer ik graag workshops in mijn chocolaterie LekkerLeuk aan het Weversplein in Goor. Tijdens deze workshops leer ik jou en je vriendinnen of collega´s om zelf fudge te maken. Je kunt rekenen op een gezellige tijd en uiteraard neem je na afloop je eigen zakje Rocky Road Fudge mee naar huis. Mits het zakje de reis naar huis overleefd natuurlijk. We horen wel eens verhalen dat de fudge helaas onderweg al sneuvelt.

Mijn Rocky Road Fudge

Fudge is een traditionele zoete lekkernij, die oorspronkelijk uit Amerika komt. Dit romige snoepgoed smelt op je tong en wij noemen het dan ook wel een ‘wellustige lekkernij’, die alle vrouwen (en veel mannen) het water in de mond doet lopen.

De basis van Rocky Road Fudge is de beroemde Callebaut chocolade in de varianten puur, melk en wit. Voor de vulling en de crispy bite gebruiken we onder andere stukjes stroopwafel, bokkenpootjes, oreo, skittels en cranberries.

 

Don’t touch my fudge!

Gevaarlijk lekker, zo noemen klanten onze Rocky Road Fudge. Gevaarlijk, omdat het ontzettend verslavend is en omdat het beest in je los komt als iemand dreigt aan jouw fudge te komen. Lekker, omdat we een authentiek Amerikaans recept gebruiken en er onze eigen Hollandse twist aangeven. Heb je het nog nooit geproefd? Shame on you… Zet het op je bucketlist en streep het zo snel mogelijk af. Wedden dat je nooit meer wat anders wilt?

 

Voor elke gelegenheid

Rocky Road Fudge is het ultieme cadeau bij een eerste date. Wij garanderen je dat hij beter werkt dan een bos rozen of een verkeerd gekozen openingszin. Rocky Road Fudge is bij je als je een avondje ‘me-time’ hebt. Het is je beste troost als je onder een deken wilt zwelgen in liefdesverdriet of welk verdriet dan ook. En in alle andere gevallen is het ook lekker, Jij creëert de situatie, wij de fudge. En natuurlijk pakken we het leuk voor je in.

 

Verzendkosten

Bij ons betaal je vanaf 9.95 geen verzendkosten meer en je hoeft ook niet ongeduldig thuis op de postbode te blijven wachten. Jouw bestelling past gewoon door de brievenbus dus je moet alleen even je huisdier waarschuwen...

 

Waar te koop

Onze Rocky Road Fudge is verkrijgbaar via deze webshop en te koop in onder andere onze eigen winkel LekkerLeuk in Goor, Hof van Twente. Bij LekkerLeuk vind je heerlijke vlaaien en gebak van Limburgia, ambachtelijk schepijs, ambachtelijke bonbons en chocolade, ruim 100 smaken thee en heel veel leuke smakelijke gifts. Ben je in de buurt kom dan eens gezellig langs!


Recensie

Als een soort testpanel hebben wij de Rocky Road Fudge geproefd. Toen we de dames op kantoor kreten hoorden slaken als ‘overweldigend’ en een ‘orgasme op je tong’ waren we er snel van overtuigd dat dit het ultieme cadeau voor je vrouw of vriendin is. Rene Hegeman